Je komt terecht in een prettige omgeving en er hangt een ontspannen sfeer waardoor je je snel op je plek voelt. Je kunt jezelf ontwikkelen en daarnaast meewerken aan het grotere doel.

Na de kennismaking met Esteon werd mij duidelijk dat zij een sterk stagetraject hadden. Ik heb 10 weken stage gelopen op de marketingafdeling en daar enorm veel geleerd!

Het team van Esteon is ontzettend relaxed, informeel en humor wordt gewaardeerd en aangemoedigd. Een aanrader voor iedereen die een baan of stage zoekt waar je werk en plezier combineert.   

Het bruist hier van de creativiteit. Iedere medewerker denkt mee over nieuwe marketingconcepten. Door de informele sfeer en open cultuur voelde ik me gelijk thuis.

Esteon biedt naast een leuke, flexibele en vrije werkomgeving ook mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Wie wilt daar nou geen onderdeel van zijn!

Werken met de gezelligste en liefste collega’s! En ook nog eens hele flexibele werktijden waardoor het makkelijk te combineren is naast je studie!

Esteon is een super flexibel bedrijf waar je zeker als student goed terecht kan.
Daarnaast werk je samen met een jong en dynamisch team, dat zorgt voor een prettige werksfeer.

Esteon ist super jung, flexibel und man lernt eine Menge – und natürlich ist alles mit Spaß verbunden!