Esteon viert 10 miljoenste match tussen huurwoning en woningzoekende

Amsterdam, 19 maart 2018 – Precies twee jaar geleden vierde Esteon nog zijn miljoenste match. Afgelopen weekend heeft het bedrijf de volgende mijlpaal behaald. De 10 miljoenste match tussen woningzoekende en huurwoning! Dit keer in de Brabantse stad Eindhoven.

Groei
Sinds 2012 is Esteon actief op de Nederlandse woning- en kamermarkt met ruim 500.000+ gebruikers. Via het huurplatform bedient Esteon een groot aantal woningzoekenden in de 95 grootste steden van Nederland, België en Duitsland. Met het unieke platform slaat Esteon een brug tussen vraag en aanbod op lokale vastgoedmarkten. Niet het aanbod van huurwoningen en kamers staat centraal maar de woningzoekenden zelf. De exponentiële groei van het aantal matches is vooral te danken aan de sterke groei binnen Nederland en Duitsland.

Match?
Een woningzoekende vult zijn of haar woonwensen in op de website van Esteon. Komen deze woonwensen overeen met een huurwoning én voldoet de woningzoekende aan de eisen van de verhuurder? Dan ontvangt deze persoon een match. “De een ontvangt er 60 per maand, de ander 2 of 3. Dit ligt in de meeste gevallen aan wat er beschikbaar komt en hoe realistisch het zoekprofiel is.”

Meer informatie? Kijk op www.esteon.com.

Esteon, Nieuws